in

Жэюг бугим буюу Амталж шарсан гахайн махыг хэрхэн хийх вэ?

Ямар төрлийн хачир нь гоё, өвөрмөц харагддаг боловч хийхэд маш энгийн байдаг вэ? Халуун шөл бол сайн хариулт боловч маш амттай бол өөх тос нь бас сайн сонголт байх болно. Халуун ногоотой шарсан гахайн мах бол миний бодож байсан төгс хоол юм. Зүгээр л жорыг дагаж, 15 минутын дотор амттай, давтагдашгүй, халуун ногоотой, гялалзсан, шарсан гахайн мах хийж болно! Би видео болон жорыг олон жилийн өмнө вэбсайт дээрээ байрлуулсан бөгөөд энэ нь бас миний хоолны номны жоруудын нэг боловч энэхүү шинэчилсэн хувилбарыг бага зэрэг өөрчилж, сайжруулсан болно.

Орц:

  • 500 гр гахайн гэдэс, жижиг хэсгүүдэд хуваасан (1/8 инч зузаан)
  • ¼ аяга халуун чинжүү зуурмаг (гочужанг)
  • 1 халбага соё соус
  • 1 халбага элсэн чихэр
  • 2 халбага халуун чинжүү (гочу-гару)
  • ¼ халбага хар перец
  • 1 халбага сесами тос
  • Сармисын 5 хумс, жижиглэсэн
  • 1 халбага цагаан гаа, татсан
  • 1 дунд хэмжээний сонгино, хэрчсэн
  • 4 ногоон сонгино, хэрчсэн
  • 1 цайны халбага сесамэ үр

Хэрхэн хийх вэ? :

  1. Том хайруулын тавган дээр дунд зэргийн халуунд халаана.
  2. Гахайн мах, гочужанг, соё соус, элсэн чихэр, гочу-гару, хар чинжүү, сесами тос нэмнэ.

  1. Үүнийг сайтар хольж, модон халбагаар хутгана. Гахайн махыг амтлагчтай сайтар холих хүртэл хэдэн минутын турш чанаж болгоно.
  2. Сармис, цагаан гаа, сонгино, ногоон сонгино нэмнэ. Гахайн махыг бүрэн чанаж, шүүслэг болтол нь бага зэрэг шаржигнтал 12-15 минутын турш хутгаж, чанаж болгоно.
  3. Хоолны таваг руу шилжүүлээд будаа, кимчи, шанцайны ургамал, самжан гэх мэтээр хачирлаж болно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Таны арьсыг нууцаар үгүй хийдэг өдөр тутмын 10 зүйл

Өвлийн улирал айсуй та бүхэндээ куртикээ угаах хамгийн сайн аргыг зааж өгье.