in

10+ гал тогооны таны ажлыг хөнгөвчлөх лайф хакууд

Мэргэжлийн тогооч, хоол хийх дуртай хүмүүс хоёулаа ажлаа хөнгөвчлөх олон заль мэхийг мэддэг. Түүнээс гадна тэд үргэлж шинэ зүйл сэдсээр байдаг эсвэл өөрсдөдөө зориулж хуучин заль мэхийг дахин олж нээдэг.

Тагийг нь тогоонд бэхэлж болно.

Хоол хийхдээ бид савны тагийг байн байн авч байх ёстой бөгөөд яг одоо тавих газар хайж эхэллээ. Хэрэв та тагийг бариулыг нь доош нь харуулаад тавьвал өнхрөх болно, гэхдээ бариулыг дээш нь харуулаад тавьчихвал конденсац ба / эсвэл тос нь ширээний тавцан дээр толбо үүсгэдэг. Дараагийн удаа тагийг нь тогооны бариул дээр тавиад ирмэг дээр нь ирмэгтэй холбоно уу. Бүү ай – тогоо хоосон байсан ч ерөнхий тогтвортой байх болно.

Алим зүсэгч нь мөөг зүсэхэд тохиромжтой.

Уут, ундаа усны савны дээд талыг задгай бүтээгдэхүүнийг хадгалахад ашиглаж болно.

Хэрэв та хуурай бүтээгдэхүүн хадгалах сав дууссан, эсвэл явган аялал хийх гэж байгаа бол нэмэлт сав авч явахыг хүсэхгүй байгаа бол үр тариа эсвэл элсэн чихэрээ гялгар уутанд хийж, хайрцагныхаа дээд хэсгийг хайчилж ав. усны сав, эсвэл бусад хуванцар ундааны савыг хийж, уутны дээд хэсгийг савны нүхээр татна. Уутны ирмэгийг задалж, тагийг нь дээр нь шургуул.

Ургамлын тосны шилнээс хаалтыг зайлуулах шаардлагагүй.

Ихэнх тохиолдолд бид ургамлын тосны өөр шилийг онгойлгохдоо таглааг хаядаг. Гэсэн хэдий ч энэ нь бүтээгдэхүүнийг хэмнэхэд бидэнд тусалж чадна. Таны хийх ёстой зүйл бол гогцоотой тулж, таган дээрх шүдний аль нэгэнд бэхлээд, зөвхөн жижиг ан цав үлдээх хэрэгтэй. Энэ нь тосыг өтгөн урсгал биш харин нимгэн дусал болгон асгах болно.

Шанцай ургамал, өргөст хэмх, нимбэгийг ердийн усаар шинэчилж болно.

Мөсөн устай саванд хийж бага зэрэг бүдгэрсэн шанцайны ургамал сэргээж болно. Хэдэн минутын дараа навчнууд нь шаржигнаж, гэрэл гэгээтэй болно. Та өргөст хэмх эсвэл хагас нимбэгний адил зүйлийг хийж болно.

Та киви-г холигчоор хусч болно.

Та ердийн холигчийн хошууны тусламжтайгаар кивигийн дотор талыг хурдан цэвэрлэж болно. Жимсээ талыг нь тайрч, ирээрээ дараад жимсний дотор эргүүлээрэй. Үүнийг дуусгасны дараа ирээ ав.

Сэрээ нь чанасан цагаан будааны уутнаас ус дусаахад тусална.

Хэрэв та гал тогооны цорго руу сэрээгээр бэхлэвэл чанасан цагаан будааны уутнаас илүүдэл шингэнийг арилгах нь амархан байдаг. Энэ нь бүх исгэж буй усыг шууд ус зайлуулах хоолой руу зайлуулах бөгөөд та уутаа барих шаардлагагүй болно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Азгүй амьтан гэдэг нэрийг зүүдэг байсан алдарт 5 эрхэм

Английн хатан хаан Элизабетийн нэг өдөр хэрхэн өнгөрдөг вэ?