in

Тансаг ресторанууд яагаад бага порцтой хоолоор үйлчилдэг вэ?

Хэрэв та гадна дотоодын тансаг хоолны газаруудаар үйлчлүүлж байсан бол ганц халбагадчихаар бяцхан хоол авч байсан биздээ? их порцтой хоол бараг үгүй тэр ресторан чухам яагаад ийм бага порцтой хоолоор үйлчилдэг талаар бүгдээрээ хамтдаа олж мэдье.

1. Хоол бүр нь үнэтэй найрлагатай байдаг.

Цэвэршүүлсэн, нямбай сонгосон найрлагатай аяга таваг нь өндөр зэрэглэлийн ресторануудаас олдох нь элбэг байдаг. Нэг фунт Вагю үхрийн махыг 200 доллараар худалдаж авах боломжтой бөгөөд нэг килограмм түрс 10000 орчим долларын үнэтэй байдаг. Эдгээрээр бүрэн савласан хоол хийж, Италийн цагаан трюфель (нэг кг нь 7500 доллар орчим) нэмнэ гээд төсөөлөөд үз дээ. Үнэ нь маш өндөр байх болно!

2. Жижиг порцтой байх нь илүү дэгжин байдаг.

Жижиг порцыг загварчлахад хялбар байх бөгөөд үйлчлүүлэгчийн хувьд эхлээд нүдээрээ, дараа нь тагнайгаараа илүү таал на.

3. Та тухайн хоолны амт бүгдийг амтлах нөхцөл бүрдэнэ.

Ихэнх ресторанууд хоолны дуршил, үндсэн хоол, амттангаар 3 хоолоор хооллодог. Заримдаа бид зөвхөн үндсэн хоолоо захиалж дуусдаг. Сайхан хоолны үеэр хоолны тоогоор 12 өөр хоол нэмж болно!

4. Хоол бүр нь тогоочийн урлагийн бүтээл юм.

Хамгийн багадаа 16 өөр, тусад нь чанаж бэлтгэсэн хүнсний ногооны найрлагаас бүрдсэн Францын Gargouillou хэмээх хоол байдаг. Энэхүү хавтанг урлагийн бүтээл болгон байрлуулсан бөгөөд энэхүү хүндэтгэлтэй зотоныг тавган дээрээс харсан үйлчлүүлэгчдэд сэтгэгдэл төрүүлэх нь дамжиггүй.

5. Хазсан бүхэн амт чанараараа мартагдашгүй байх бөгөөд та хоолноос уйдахгүй.

Хоолноос авсан анхны хазалт хамгийн сайхан амттай байдаг. Учир нь хоол идэх тусам таны амт мэдрэх чадвар буурах болно. Үүнийг мэддэг тогооч нар тоо хэмжээ гэхээсээ илүү аяга тавагны чанарт анхаарлаа хандуулдаг. Жижиг хэсгүүдэд үйлчилснээр бид их хэмжээний ердийн хоолноос залхахаас илүү амны хөндий бүрээс илүү тааш.аал авах боломжтой байдаг.

6. Энэ нь дээд зэрэглэлийн, сайн чанарын хоол гэсэн сэтгэгдэл төрүүлдэг.

Аливаа зүйлийн хэмжээ бага байх нь хүн тухайн зүйлийг хэр үнэ цэнэтэйг мэдэрдэг үүний адил яг адил их хоолны оронд бага хоол нь тухайн хүн хэр их ач холбогдол өгч мэдэрч идэхэд нь тусам болдог.

7. Бидний хүлээлтийг нэмэгдүүлдэг.

Ийм бага хэмжээний хоолоор хийсэн таваг хараад жинхэнэ шалтгаан нь юу вэ гэж гайхширдаг. Гэхдээ хэд хэдэн хоолоор хооллодог оройн зоогонд байх нь дараагийн хоол бидний хувьд юу болохыг сонирхох нь гарцаагүй. Хүлээлт маш сонирхолтой байна!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Алдартай 10 брендэд өөрсдийн нэрийг өгсөн хүмүүс

Эдгээр улсуудын талаар бидний боддог улиг бодлууд болон үнэн байдал