in

Дэлхийн алдартай бялууг өөрийн гараар хийж идэх

Та энэ бялууны талаар телевизийн дэлгэц эсвэл интернет дээрх хоолны блогуудаас нэгээс олон удаа сонссон байх. Зуурмагийн суурийг тусад нь бэлтгэх, дүүргэлт хийх шаардлагагүй тул түүнийг “ухаалаг” гэж хочилжээ. Жигнэх явцад нэг тасралтгүй суурь нь нарийн жигнэмэг, крем, ванилийн суфле зэрэг давхаргад хуваагдаж эхэлнэ. Маш сонирхолтой, амттай амттан. Алдартай тогооч нар ч гэсэн “ухаалаг” бялууг анх удаа зөв хийж чадаагүй гэдгээ хүлээн зөвшөөрдөг. Тиймээс та дадлага хийх хэрэгтэй. Бид хэрхэн хийдгийг нь зааж өгье

Танд эдгээр орц хэрэг болно:

  • 1 дүгээр гурил 100 гр;
  • 4 өндөг;
  • 500 мл сүү;
  • 150 гр элсэн чихэр;
  • 15 гр ванилийн сахар;
  • 125 гр цөцгийн тос.

Хоол хийх

  • Цөцгийн тосыг хайлуулж хөргөнө.
  • Өндөгийг цагаан, шар гэж хуваана.
  • Шарыг элсэн чихэр, ванилийн сахараар хутгана.
  • Цөцгийн тос нэмээд дахин хутгана.
  • Аажмаар гурил нэмнэ. Сайн хутгана.
  • Халуун сүү асгаж сайтар хутгана.
  • Өндөгнийхөө цагааныг хийж зуурна.
  • Шарагчаа цөцгийн тосоор тосолж, зуурсан гурилаа болгоомжтой хийнэ.
  • 180 ° C хүртэл халаасан зууханд 45 минутын турш жигнэх. Бялууг сүйтгэж болзошгүй тул зуухыг бүү нээ.
  • Хэрэв та бүх зүйлийг зөв хийсэн бол гурван харагдах давхаргатай бялуутай байх ёстой.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Сэтгэл судлаачид хайрын 7 төрлийг тодорхойлсон бөгөөд хэрэв та хостой бол аль төрлийх гэдгээ мэдээд аваарай

Илүүдэл өөхийг шатаахад туслах 8 амттай ундаа хийх жор