Байгалийн зөгийн бал нь х а л д в а р т өвчинтэй тэмцэхэд маш сайн н я н г и й н э с р э г үйлчилгээтэй. Хүнсний сод, зөгийн балыг холих үед таны биед шүлтлэг орчин бий болж, х о р т х а в д р ы н эсүүд үржиж чадахгүй. Таны биеийн орчин хэт х ү ч и л л э г болж, эдгээр эсүүдээр хооллодог цэвэршүүлсэн сахарыг хэт их хэрэглэснээр х о р т х а в д р ы н эсүүд үүсдэг. Энэ хольц нь илүү шүлтлэг түвшинд байлгахын тулд рН-ийн түвшинг тохируулж, х о р т х а в д р ы н эсийн өсөлтийг зогсооно. Х о р т х а в д р ы н эсийг у с т г а х ы н тулд эдгээр хоёр найрлагыг хэрхэн хослуулах талаар эндээс үзнэ үү.
Найрлага:
- 1 халбага сода
- 1 халбага зөгийн бал
Зааварчилгаа:
- Нэг дор илүү ихийг хийхийн тулд та 4 цайны халбага сод, 4 хоолны халбага зөгийн бал хольж болно.
- Холимогийг зөөлөн гал дээр 5-10 минут буцалгана.
Хэрэглээ:
- Энэ хольцыг 1 цайны халбага өдөрт 1-3 удаа ууна.
- Үүнийг 2 сарын турш хэрэглээрэй
- Бэлдмэлийг хоолны өмнө биш харин дараа нь уухыг зөвлөж байна.
Үүнээс гадна үр дүнг сайжруулахын тулд та хоолны дэглэмээ өөрчлөх хэрэгтэй. Таны биеийг хүчиллэг болгож, хорт хавдрын эсүүд үүсэх эрсдлийг нэмэгдүүлдэг боловсруулсан, цэвэршүүлсэн хоол хүнсийг хас.
GIPHY App Key not set. Please check settings