in

Дараах витамины хольц нь дархлааг нэмэгдүүлж, зүрх судасны системийг бэхжүүлнэ!

Бидний байгалийн бие ялангуяа суларч, витамины дэмжлэг хэрэгтэй. Та энэ асуудлыг маш энгийнээр шийдэж чадна: эмийн санд очиж, олон төрлийн витамины багц худалдаж аваарай. Эм зүйчид хичнээн хичээсэн ч эрүүл мэндийн янз бүрийн асуудалтай хэрэглэгч бүрийн хувьд эрдэс бодис, витамины өвөрмөц найрлагыг сонгох нь маш хэцүү байдаг. Ихэнхдээ ийм цогцолборууд нь синтетик витаминуудын стандарт багцтай байдаг бөгөөд энэ нь зарчмын хувьд бие махбодид үргэлж шингэдэггүй.

Ийм тохиолдолд юу хийх вэ? Үүнээс гарах арга зам нь үргэлж энгийн байдаг та байгальд хандах хэрэгтэй. Академич Амосов өөрийн үед витамины багц, зөгийн бал, нимбэгний өвөрмөц зуурмагийг боловсруулсан бөгөөд энэ нь суларсан организмд тохиромжтой. Дархлаа, зүрх, эрүүл мэндийн системийг маш зөөлөн сэргээж, бүх өвчнийг эсэргүүцэх чадварыг нэмэгдүүлж, витамин, эрдэс бодисоор тэжээнэ.

Академич Амосовын жорын дагуу витамины хольцыг хэм алдагдал, цусны даралт хэвийн бус өвчтэй хүмүүст, түүнчлэн хүнд өвчний дөрөө эдгэрэх шатандаа байгаа бүх хүмүүст хэрэглэхийг зөвлөж байна. Мөн энэ хольцод байдаг ид шидийн гэмээр эдгээх хүчлэг гэдэг зүйл бол орц найрлагын гайхалтай найрлага юм. Юуны өмнө эдгээр нь нарийн цагаан үзэм, анхилуун үнэртэй хатаасан чангаанз, чихэрлэг инжир, чавга бөгөөд эдгээр нь зүгээр л амин дэм, эрдэс бодис, ялангуяа цайр, төмөр, В бүлгийн витамин зэрэг хүний биед шаардлагатай амин дэмүүд юм. Бид зөвхөн эрүүл төдийгүй маш амттай массыг авдаг бөгөөд та өдөрт гурван удаа хоолны өмнө хагас цагийн турш хоосон ходоодонд идэх хэрэгтэй.

Ийм зуурмагийг сайн угааж, ариутгасан шилэн саванд долоо хоногийн турш хүйтэн газар хадгална. Тиймээс массыг удаан хугацаанд хадгалахгүй байхаар пропорцийг тооцоол.

Орц:

  • чавга (үргүй) – 300 гр
  • амтат үзэм – 300 гр
  • хатаасан чангаанз – 300 гр
  • инжир – 300 гр
  • хушга жимс – 300 гр
  • нимбэг – 1 ширхэг
  • зөгийн бал (шингэн) – 300 гр

Бид витаминий багцийг ялгаж, угааж, дээр нь буцалж буй ус хийнэ. Үзэм, хатаасан чангаанзыг илүү анхилуун үнэртэй болгохын тулд бид буцалж буй усанд 10 минут байлгана. Үүнийг хүнсний хутгагчаар хийж болно. Хушга самарны цөмөөс хальсалж, бид бас маханд эргүүлнэ. Нимбэгний жимсийг бүлээн усаар сайтар угааж, хэсэг болгон хувааж,
мах болгон мушгина. Бид витамины багцыг, нимбэгтэй хольж, зөгийн бал нэмнэ. Сайн холино.

Бид массыг цэвэр, хуурай шилэн саванд шилжүүлсний дараа хөргөгчинд хийнэ. Өглөө, оройд хоолны өмнө нэг халбагаар уух шаардлагатай. Насанд хүрэгчдийн дархлааг эмгүйгээр хэрхэн бэхжүүлэх талаар мэдэх нь маш чухал юм.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ердөө 14 хоногийн дотор ходоодны шархыг эдгээх шидэт аргууд. Эм ууж, элдэв эмчилгээ хийлгэх ч шаардлага байхгүй!

Та бид өөрсдийнхөө бөөрийг устгаж байгаагаа анзаардаггүй. Бөөрөө эрүүл байлгахын тулд эдгээр 10 зуршлыг мартах хэрэгтэй!